Noutăți
 • 27.08.2021

  Stimați clienți Arax, astăzi este o zi specială pentru noi toți. Republica Moldova celebrează 30 de ani de independență, 30 de ani de momente grele, provocatoare, momente frumoase și de mândrie.

  Cu această ocazie, echipa Arax și Zebra TV vă dorește să fiți mândri de țara pe care o avem, de oamenii ei și pământurile roditoare. La mulți ani, scumpa noastră Republica Moldova.

 • Hristos a Înviat!
  02.05.2021

  Cu ocazia celei mai importante sărbători creștine, vă aducem sincere felicitări și vă dorim din tot sufletul binecuvântare dumneavoastră și celor apropiați.

  Fie ca pacea, liniștea și lumina să nu părăsească niciodată casa dumneavoastră, iar inima să fie mereu plină de bucurie și dragoste.

  Să aveți un Paște luminos și fericit!

  Cu respect, colectivul companiei Arax și Zebra TV.

  Informații despre serviciile și modalitățile de plată pot fi obținute la numărul de telefon 022 838 000 sau în oficiul companiei, amplasat pe strada Mitropolit Dosoftei 118.

 • 01.12.2020

  Anul Nou și Crăciunul - perioada magică a cadourilor! În ajunul sărbătorilor de iarnă, Arax și Zebra TV îți oferă drept cadou o lună de servicii în regim TEST-DRIVE, absolut gratis, fără obligații contractuale. Alege cel mai popular abonament Internet 100/100 Mbps + Zebra TV cu 190+ canale la un preț de 79 lei pe lună. Totodată, poți opta pentru un abonament ce include Zebra TV cu 190+ canale, dintre care peste 40 în HD, la doar 29 lei, Internet 100/100 sau 300/300 Mbps de la 49 lei pe lună. Conectare se efectuează în 24 de ore! Mai multe detalii la numărul 022 838 000 sau pe www.arax.md

 • 01.09.2020

  Cele mai bune reduceri la internet și televiziune digitală le găsești în această toamna la Arax și Zebra TV.

  Conectează-te acum și beneficiază de servicii la un preț redus cu până la 70%, pentru primele 6 luni contractuale.

  Sună acum la 022 838 000 sau contactează-ne pe arax.md pentru mai multe detalii.

  Regulament

 • 01.06.2020

  Savurează din plin ofertele de vară de la Arax și Zebra TV. Conectează-te acum și beneficiază de internet cu o viteză de până la 300 Mbps, televiziune digitală ce include peste 190 de canale, cu posibilitatea de conectarea a celorlalte televizoare din casă la doar 10 lei.

  Conectarea se efectuează în cel mult 24 de ore și este absolut gratuită. Sună la 022 838 000 sau scrie-ne pe pagina de Facebook, Instagram sau pe www.arax.md pentru mai multe detalii. Regulament

 • 04.05.2020

  Stimați clienți Arax și Zebra TV, începând cu ziua de astăzi revenim la un regim obișnuit de lucru. Astfel ne puteți găsi zilnic la oficiul nostru, pe strada Mitropolit Dosoftei, 118, de luni până vineri, de la ora 8:00 - 19:00, sâmbătă de la ora 10:00 - 18:00. Duminică zi liberă.

  Noi în continuare vă sugerăm să evitați contactul direct cu oamenii și pe măsura posibilității să efectuați toate operațiunile online. Pentru a evita ieșirea din casă ne puteți contacta și la numărul de telefon 022 838 000 sau pe arax.md

 • 25.04.2020

  Începând cu 25 aprilie, învață de acasă la TV! Astfel, toți abonații Zebra TV, care primesc semnalul prin tehnologia IPTV au posibilitatea să acceseze biblioteca digitală, care conține aproximativ 2.500 de lecții video pentru elevii claselor I-XII, la toate disciplinele, inclusiv profil real sau umanistic. Descoperă noile canale în grila Zebra TV, începând cu poziția 900 până la 923.

  Biblioteca digitală poate fi accesată și pe site-ul http://educatieonline.md/

  #învățdeacasă

 • 02.04.2020

  Stimați abonați!

  Compania ARAX IMPEX SRL continuă să funcționeze în regim obișnuit, chiar și în aceste momente dificile, astfel încât să aveți parte de o comunicare neîntreruptă cu lumea exterioară și să vă bucurați de internet, telefonie și televiziune calitativă.

  Solicităm tuturor abonaților care sunt acasă sau se află în carantină, să achite facturile online, fără a ieși din casă. O puteți face pe site-ul www.arax.md sau prin intermediul internet banking-ului ale băncii Dvs., care a emis cardul sau prin alte modalități indicate în factura de plată. Vă îndemnăm să nu veniți la biroul nostru pentru a achita serviciile.

  Totodată, când dumneavoastră sau cei dragi merg după produse alimentare, puteți plăti în același timp și factura Arax, prin intermediul terminalelor amplasate în majoritatea magazinelor alimentare din oraș.

  Dacă nu puteți utiliza modalitățile enumerate mai sus, vă rugăm să apelați la 022 838 000, pentru a stabili împreună un nou termen rezonabil de achitare a serviciilor noastre.

  În compania noastră activează numeroase cadre, care zilnic muncesc cu dedicație, iar la rândul nostru dorim să le oferim remunerarea la timp. De asemenea, plătim TVA, impozite și facturi. Avem de onorat obligațiile financiare față de parteneri și furnizori, care suntem nevoiți să le achităm la timp. Acest lucru este foarte important pentru a continua să activăm astfel, încât să primiți serviciile integral.

  Încă o dată vă îndemnăm să respectați cerințele Comisiei pentru Situații Excepționale a Republicii Moldova și NU ieșiți din casă fără un motiv rezonabil! Contactați-ne, noi mereu vom merge în întâmpinarea Dvs. și vom găsi o soluție împreună.

  Vă mulțumim pentru înțelegere și vă dorim să aveți grijă de Dvs. și cei dragi.

  Echipa Arax și Zebra TV!

  Serviciul clienți: 022 838000

 • 30.03.2020

  În această perioada este important să urmăm instrucțiunile autorităților și să #StămAcasă. Arax și Zebra TV te îndeamnă să achitați serviciile online. Serviciile noastre le puteți achita în cel mult 5 minute, direct pe site: https://payments.arax.md . Prin sisteme electronice de plăți: myrunpay.com, paynet.md, oplata.md, bpay.md. Sau prin intermediul la Internet Banking: emobias.md, https://www.maib.md/internet-banking, online.energbank.com, wb.micb.md, fincompay.com, https://web.vb24.md, 24.comertbank.md, bcr.md.
  #StațiAcasă

 • 25.03.2020

  Stimați Clienți, având în vedere situația epidemiologică din țară, în perioada stării de urgență oficiul Arax și Zebra TV va avea un program redus de lucru:
  Luni - Vineri: 9:00 - 18:00
  Sâmbăta: 10:00 - 15:00
  Adresa: str. Mitropolit Dosoftei, 118.
  Vă mulțumim pentru înțelegere și vă dorim să aveți grijă de voi, și de cei dragi. #StațiAcasă și bucurați-vă de Internet calitativ și Televiziune pe gustul fiecărui.
  De asemenea, puteți să ne contactați și la numărul de telefon 022 838 000, pe info@arax.md sau cu un mesaj pe Facebook și Instagram!

Ghid TV
 • 10 TV
  10 TV primul post de televiziune din Republica Moldova creat din donații. Un proiect comun PP Timpul de Dimineață și Acțiunea 2012.
 • AGRO
  Agro TV este prima și unica televiziune din Republica Moldova pentru și despre agricultori.
 • AccentTV
  Accent TV - post TV din Moldova cu tematica generalista. Noutati actuale din domeniul politic, social, economic, sport si filme din toata lumea capteaza atentia a spectatorilor.
 • Animal Planet
  Animal Planet este un canal fiică al postului TV american Discovery Channel. Aici se difuzează filme, care arată viaţa animalelor în mediul sălbatic, se povesteşte despre speciile incluse în Cartea Ro ...
 • Animal Planet HD
  Animal Planet HD este un canal fiică al postului TV american Discovery Channel. Aici se difuzează filme, care arată viaţa animalelor în mediul sălbatic, se povesteşte despre speciile incluse în Cartea ...
 • BBC World
  BBC World News este un canal al reţelei internationale de ştiri şi actualităţi BBC. Acesta are cea mai mare audienţă dintre toate canalele BBC din lume. Lansat pe 11 martie 1991 cu numele de BBC Worl ...
 • BNT World
  BNT World este un canal de televiziune international din Bulgaria deţinut şi operat de către Televiziunea Naţională Bulgară.
 • Balkanika MTV
  Balkanika TV este un canal de muzică unic care a adunat cele mai bune stiluri de muzică din ţările de pe peninsula Balcanică - Albania, Bosnia şi Herţegovina, Bulgaria, Croaţia, Grecia, Republica Mace ...
 • Boomerang
  Boomerang este un canal de televiziune apărut în SUA care difuzează desene animate cum ar fi Tom și Jerry, A Pup Named Scooby-Doo (Un cățel pe numit Scooby-Doo), 2 Stupid Dogs (2 câini stupizi), Mike, ...
 • BravoTV
  Canal TV Bravo TV Canal TV moldovenesc, creat pe baza canalului TV „Mult”.
 • BusuiocTV
  Busuioc TV este un canal muzical autohton care difuzează videoclipurile interpreţilor autohtoni şi a celor români. Telespectatorii pot intra în legătură directă cu prezentatorul pentru a-şi felicita r ...
 • C-Music TV
  C Music TV difuzează muzică clasică, coloana sonoră a filmelor şi muzică chillout.
 • CNL
  CNL este cea mai mare reţea de televiziune creştină, care difuzează în aproape toate ţările din lume. Telespectatorii pot privi programe cu tematică religioasă, care au un caracter educativ, ştiinţifi ...
 • CNN Int
  CNN este un canal pentru cei care simt cetăţeni ai lumii. CNN difuzează programe de ştiri de calitate, formând o imagine de ansamblu a evenimentelor, precum şi interviuri cu cele mai faimoase şi influ ...
 • CTC
  Cinema 1 este un canal TV care include programe de canale TV STS și Domashny, precum show-ul „6 cadre”, seria „Psihologi” și alții.
 • Canal 2
  Canal 2 este, în acest moment, un canal de tip generalist care include jurnale de știri, show-uri de divertisment, filme și seriale, transmisiuni sportive, programe pentru copii. Acest canal retransmi ...
 • Canal 2 HD
  Canal 2 este, în acest moment, un canal de tip generalist care include jurnale de știri, show-uri de divertisment, filme și seriale, transmisiuni sportive, programe pentru copii. Acest canal retransmi ...
 • Canal 3
  Canal 3 - post TV din Moldova cu tematica generalista. Noutati actuale din domeniul politic, social, economic, sport si filme din toata lumea capteaza atentia a spectatorilor.
 • Canal 3 HD
  Canal 3 - post TV din Moldova cu tematica generalista. Noutati actuale din domeniul politic, social, economic, sport si filme din toata lumea capteaza atentia a spectatorilor.
 • Cartoon Network
  Cartoon Network este un canal TV american care difuzează în special desene animate. În prezent nacesta este o platformă pentru mediul de animaţie în continuă creştere cu diverse programede catering ...
 • Cartoon Network RO
  Cartoon Network este un canal TV american care difuzează în special desene animate. În prezent nacesta este o platformă pentru mediul de animaţie în continuă creştere cu diverse programede catering ...
 • Cоюз
  Canalul TV ortodoxă "Союз", a fost înfiintat de eparhia din Ekaterinburg a Bisericii Ortodoxe Ruse, în baza a staţiei de televiziune proprie şi a canalului TV Pervouralsk . Canalul transmite îndirect ...
 • DTX
  DTX este un canal pentru bărbații cărora le place divertismentul în modul turbo.
 • DTX HD
  DTX este un canal pentru bărbații cărora le place divertismentul în modul turbo.
 • DW Europe DE
  DW Europe se poziţionează ca o "sursă independentă de informaţii pentru locuitorii din Europa, Rusia, Ucraina, Belarus, Georgia, Kazahstan, Kârgâzstan, Tadjikistan, Turkmenistan şi Uzbekistan." Accen ...
 • Da Vinci
  Cu sediul la Berlin, Germania, Da Vinci Media oferă programare educaționale distractive atât pentru copii, cât și pentru întreaga familie, prin intermediul canalului său de televiziune Da Vinci, alcăt ...
 • Digi24
  Digi 24 este un post de televiziune de știri independente, întemeiat la data de 1 martie 2012, la București.
 • Discovery
  Este cel mai cunoscut canal științific și de divertisment fiind un lider pe plan mondial în domeniu. Este canalul de elită al Discovery Networks Europe Limited și cel mai răspîndit canal pe plan inter ...
 • Discovery HD
  Este cel mai cunoscut canal științific și de divertisment fiind un lider pe plan mondial în domeniu. Este canalul de elită al Discovery Networks Europe Limited și cel mai răspîndit canal pe plan inter ...
 • Discovery Science
  Este un canal care se axează pe cercetările științifice şi noile tehnologii. Canalul abordează subiecte ce țin de cele mai recente realizări ştiinţifice şi tehnice, pornind de la aspectul din viitor, ...
 • Discovery Science HD
  Este un canal care se axează pe cercetările științifice şi noile tehnologii difuzat in formatul HD. Canalul abordează subiecte ce țin de cele mai recente realizări ştiinţifice şi tehnice, pornind de ...
 • Disney Channel
  Disney Channel este specializat în programe televizate pentru copii: seriale originale şi filme. Audienţa țintă a canalului sunt copiii, dar în ultimii ani, canalul a devenit, de asemenea, popular î ...
 • Disney Channel RO
  Disney Channel este specializat în programe televizate pentru copii: seriale originale şi filme. Audienţa țintă a canalului sunt copiii, dar în ultimii ani, canalul a devenit, de asemenea, popular î ...
 • DuckTV HD
  Duck TV este postul de televiziune destinat copiilor 0+. Difuzează desene animate educative care pot reprezenta un ajutor pentru părinți în dezvoltarea copiilor.
 • English Club TV
  English Club este un canal educativ pentru cei care învaţă limba engleză, care a început să difuzeze emisiuni televizate în august 2008. Conţinutul canalului este alcătuit din programe proprii și ach ...
 • Etno TV
  ETNO TV este poarta deschisă spre lume, împlinirea sufletească care adăposteşte comori neasemuite ale farmecului cântatului şi jocului, mărturii ale spiritualităţii româneşti păstrate vii, nealterate ...
 • Euronews EN
  Euronews prezintă evenimentele mondiale, actuale din punct de vedere european. Informația de ultimă oră este transmisă prin intermediul reportajelor în direct de la locul întîmplării; un rezumat actu ...
 • Euronews RU
  Euronews prezintă evenimentele mondiale, actuale din punct de vedere european. Informația de ultimă oră este transmisă prin intermediul reportajelor în direct de la locul întîmplării; un rezumat actu ...
 • Eurosport1 EN/RU/RO
  Eurosport – canal francez, care este cel mai mare canal sportiv european. Publicul acestuia depășește 240 de milioane de telspectatori din 59 de țări ale lumii. Este difuzat în 20 de limbi, inclusiv î ...
 • Eurosport1 HD
  Eurosport HD – canal francez, care este cel mai mare canal sportiv european. Publicul acestuia depășește 240 de milioane de telspectatori din 59 de țări ale lumii. Este difuzat în 20 de limbi, inclusi ...
 • Eurosport2 HD
  Eurosport 2 HD este un canal sportiv european. Eurosport 2 se consideră "un canal sportiv de nouă generaţie " şi este dedicat sporturilor de echipă şi, în special, sporturilor "alternative" şi de niş ...
 • Eurosport2 RO/RU
  Eurosport 2 este un canal sportiv european. Eurosport 2 se consideră "un canal sportiv de nouă generaţie " şi este dedicat sporturilor de echipă şi, în special, sporturilor "alternative" şi de nişă, ...
 • Extreme Sports
  Extreme Sports Channel este un canal TV dedicat sporturilor extreme gen snowboard, mountainbike, BMX, surfing etc. Deasemenea sunt difuzate programe TV despre călătorii, lifestyle, documentare și film ...
 • FEN TV
  Fen TV este un canal de televiziune din Bulgaria, care difuzează 24/7 un program unical alcătuit din muzică bulgară şi internaţională pop, rock, pop-rock, folk, folclor şi muzică etnică. Fan TV creeaz ...
 • FOX
  FOX - unul din cele mai bune posturi TV de divertisment din lume și lider în cantitatea conținutului de premieră ale studiourilor mondiale de top.
 • Familia
  Familia este un post TV din Moldova cu o varietate de emesiuni cu tematica sociala actuala si seriale noi.
 • FashionTV
  Fashion TV este un canal TV internațional dedicat modei. Acesta difuzează 24/24, în special, emisiuni dedicate modei și stilului. Fashion TV astăzi înseamnă 500 de ore de emisie noi în fiecare an, 300 ...
 • FashionTV HD
  Fashion TV este un canal TV internațional dedicat modei. Acesta difuzează 24/24, în special, emisiuni dedicate modei și stilului. Fashion TV astăzi înseamnă 500 de ore de emisie noi în fiecare an, 300 ...
 • Favorit
  Favorit TV este o televiziune de muzică populară și muzică ușoară din România. Televiziunea se adresează tuturor iubitorilor de muzică populară și de muzică ușoară din toată țara, având acoperire pe ...
 • FenFolkTV
  FenFolk TV - un canal de muzică populară bulgară.
 • France24 EN
  France 24 este un canal de ştiri internaţional. Grila de emisie a canalului France 24 este alcătuită din blocuri de ştiri, rapoarte speciale, şi revista presei. În mai 2011, postul de televiziune Fran ...
 • France24 FR
  France 24 este un canal de ştiri internaţional. Grila de emisie a canalului France 24 este alcătuită din blocuri de ştiri, rapoarte speciale, şi revista presei. În mai 2011, postul de televiziune Fran ...
 • Gurinel TV
  Gurinel TV - prima televiziune a copiilor din Moldova - televiziunea unde fiecare copil isi va gasi locul. Programe educative, de divertisment si muzicale produse in Republica Moldova destinate copiil ...
 • GurinelTV HD
  Gurinel TV - prima televiziune a copiilor din Moldova - televiziunea unde fiecare copil isi va gasi locul. Programe educative, de divertisment si muzicale produse in Republica Moldova destinate copiil ...
 • HustlerTV
  ustler TV este un canal american de televiziune erotic premium. Canalul este dedicat conținutului pentru adulți, netăcut și necenzurat de Hustler, unul dintre cele mai cunoscute mărci pentru adulți.
 • ID Xtra
  Investigation Discovery este un canal de televiziune lansat de compania Discovery Communications. Investigation Discovery emite 24 de ore pe zi, oferind programe de cea mai bună calitate despre anchet ...
 • ID Xtra HD
  Investigation Discovery este un canal de televiziune lansat de compania Discovery Communications. Investigation Discovery emite 24 de ore pe zi, oferind programe de cea mai bună calitate despre anchet ...
 • ITV
  ITV este postul de televiziune din Republica Moldova, care este reprezentantul oficial al "Пятый канал" în Republica Moldova. Știrile ITV - exclusive, politica, economia, societate, sport cu prezentar ...
 • IНТЕР +
  «Inter» - canal de televiziune internaționale de satelit. «Inter+» este versiunea internaţională. «Inter» este un canal de televiziune ucrainean de lider. «Inter+» - autor programe, filme documentare, ...
 • Jim Jam
  JimJam – canal TV pentru copii, care a fost lansat în anul 2006 în Italia.
 • Jurnal TV
  Jurnal TV este un post de televiziune generalist din Republica Moldova, lansat în anul 2009 pe internet și în 2010 în eter, care difuzează emisiuni în limba română și parțial în limba rusă. Grila Jurn ...
 • JurnalTV HD
  Jurnal TV este un post de televiziune generalist din Republica Moldova, lansat în anul 2009 pe internet și în 2010 în eter, care difuzează emisiuni în limba română și parțial în limba rusă. Grila Jurn ...
 • MTV-Europe
  MTV Europe este un canal TV european de divertisment 24/7, lansat pe 1 august 1987. MTV Europe oferă o combinaţie unică a programelor din industria show-business-ului şi o mare varietate de videoclipu ...
 • MegaTV
  Mega TV s-a poziționat ca un "canal de divertisment clasic." Acesta difuzează mulţime de filme, seriale de televiziune, desene animate și divertisment. Publicul ţintă al canalului sunt toți de la 6 l ...
 • Minimax
  Minimax este un canal central-european de desene animate. Scopul Minimax e educația și non-violența. Acest lucru este apreciat mai mult de copii mai mici și de părinții lor.
 • Moldova 1
  Moldova 1 este un canal TV public naţional al Republicii Moldova. Acesta difuzează emisiuni pentru toate vîrstele în limbile română, rusă, găgăuză şi bulgară.
 • Moldova-2
  Moldova 2 este un canal TV public naţional al Republicii Moldova. Acesta difuzează emisiuni pentru toate vîrstele în limbile română, rusă, găgăuză şi bulgară.
 • NTV Moldova
  NTV Moldova este un canal TV moldovenesc creat pe baza canalului TV rus NTV. Un canal pentru fanii seriilor de detectivi.
 • Nano
  „Nano” - un canal despre tehnologie, inovație și finanțe, dedicat dezvoltărilor științifice moderne în toate domeniile activității umane, lumea viitorului, secretele creierului uman și multe altele
 • National 24 Plus
  National 24 plus difuzează cele mai indrăgite filme românești iar in fiecare seară de luni, o scenă de teatru. Cel mai important jurnal de știri rămâne cel de la ora 18.00. Grila de programe mai conți ...
 • National 4
  Un canal care difuzează emisiuni pentru fiecare, inclusiv filme contemporane, dar şi de epocă. O colecţie de informaţii de actualitate necesare tuturor şi filme cu desene animate pentru copii.
 • National Geographic
  National Geographic Channel este un canal care difuzează filme documentare științifice produse de către National Geographic Society. Canalul difuzează documentare care se referă la natură, știință, c ...
 • National TV
  Național TV difuzează poveștile cele mai fascinante, actiunea cea mai captivantă, comedia cea mai amuzanta. Aici pot fi vizionate cele noi seriale indiene și coreene, filme artistice, reality show-uri ...
 • News 24
  News 24 este un canal de știri care difuzează 24/24 buletine de știri în direct, documentare, reportaje și programe artistice.
 • Nick. Jr
  Nick Jr. (“NicJunior) – post TV. Fondat în anul 1999 în SUA ca post TV, care intra în reţeaua de radiodifuzare cu programe specifice preşcolarilor. La postul TV Nick Jr. prevalează un contingent origi ...
 • Nickelodeon
  Nickelodeon este un canal din Statele Unite pentru copii. Canalul vizează în primul rând copiii cu vîrsta de 7-17 ani. Grila actuală de programe include următoarele desene animate: SpongeBob SquareP ...
 • Noroc TV
  Noroc TV este un post muzical-informativ şi de divertisment, care zi de zi îmbogăţeşte spiritual viaţa oamenilor prin infuzia de muzică de valoare din tezaurul folcloric şi estrada naţională, care cor ...
 • Orhei TV
  Orhei TV este un post de televiziune generalist care, pe lângă dezvoltarea unui serviciu independent de ştiri, oferă telespectatorului talk show-uri în direct pe subiecte de actualitate, reality-show- ...
 • PRO GOLD
  Acasă GOLD, destinat iubitoarelor de telenovele, este un canal ce oferă "dependentelor" de poveşti de dragoste nemuritoare o lume aparte, în care să îşi regăsească visele şi aspiraţiile.
 • Paramount Comedy
  Paramount Comedy - canal de televiziune tematic rusesc, este versiunea in limba rusă a postului de televiziune american Comedy Central. Canalul TV difuzează sitcom-uri străine și ruse, serii de comedi ...
 • Playboy
  Playboy Tv este unul dintre cele mai populare canale care difuzează emisiuni distractive pentru adulți.
 • PopasTV
  Popas TV este un canal TV de muzică națională din Moldova.
 • Prime
  În prezent, Prime nu este doar cel mai mare, dar și cel mai popular canal TV din Moldova. Acest lucru este demonstrat de studiile efectuate de către companiile de research din țară, care au utilizat t ...
 • Prime HD
  În prezent, Prime nu este doar cel mai mare, dar și cel mai popular canal TV din Moldova. Acest lucru este demonstrat de studiile efectuate de către companiile de research din țară, care au utilizat t ...
 • Primul in Moldova
  Primul in Moldova este un post TV generalist din Moldova, creat pe baza unui canal de televiziune international rusesc.
 • ProTV Chisinau
  Pro TV is a private channel that broadcasts serials, movies, TV shows and the most important news from Moldova and the world.
 • Publika TV
  Publika TV este o televiziune multiculturală, bilingvă, cu programe în limbile română și rusă, care transmite știri din oră în oră, precum și talk-show-uri pe teme politice, economice și sociale.
 • PublikaTV HD
  Publika TV este o televiziune multiculturală, bilingvă, cu programe în limbile română și rusă, care transmite știri din oră în oră, precum și talk-show-uri pe teme politice, economice și sociale.
 • QSport
  Q Sport este difuzorul exclusiv oficial al Campionatului Rusiei de fotbal în țările CSI. Pe lângă meciurile din Campionatul Rusiei, canalul transmite meciurile din Campionatul Braziliei și știrile sp ...
 • QSport HD
  Q Sport este difuzorul exclusiv oficial al Campionatului Rusiei de fotbal în țările CSI. Pe lângă meciurile din Campionatul Rusiei, canalul transmite meciurile din Campionatul Braziliei și știrile sp ...
 • RAI 1
  RAI 1 este canalul de televiziune cel mai vizionat în Italia. Este un canal generalist, axat în principal pe spectacole, filme şi de servicii publice.
 • RAI 3
  Rai 3 este un canal de televiziune italian. Programele sale sunt de obicei orientate spre informare, mai puțin spre divertisment, acest optînd pentru o abordare calitativă, nu doar spre creșterea rati ...
 • REN Moldova
  "РЕН ТВ" este unul dintre cele mai mari canale private de televiziune din Rusia. În rîndul grupurilor politice "REN TV" este considerat a fi "unul din ultimele bastioane ale mass-media libere" din Rus ...
 • RTG Int
  RTG International este un canal de călătorie şi pentru călători. Emisiunile TV și filmele deschid telespectatorii posibilitatea de a vedea cele mai retrase colțuri ale lumii.
 • RTR Moldova
  RTR Moldova este un canal de televiziune din Moldova creat pe baza unui canal de televiziune internațional rusesc. Canalul transmite seriale și filme de televiziune rusești, precum și propriile progra ...
 • RTR Moldova HD
  RTR Moldova este un canal de televiziune din Moldova creat pe baza unui canal de televiziune internațional rusesc. Canalul transmite seriale și filme de televiziune rusești, precum și propriile progra ...
 • RTVI
  RTVI este un canal internațional care difuzează emisiuni în limba rusă în țările CSI. Grila de emisie a canalului cuprinde noutăți, reportaje, talk-show-uri, documentare și interviuri.
 • Regional TV
  TV Canal Regional s-a lansat pe piaţa media-online din Moldova în 2013, iar de la începutul anului 2014 deja a obţinut licenţa să emisie prin eter şi reţelele de cablu cât și prin intermediul IP telev ...
 • Romania TV
  Romania TV - este un post TV romanesc de stiri.
 • RuTV Moldova
  RUTV – primul canal muzical din lume, care prezintă un nou principiu de radiodifuziune şi utilizează doar muzica în limba rusă. Poate fi catalogat drept versiunea video a postului "Русского Радио". C ...
 • Setanta Sports 2 HD
  Setanta Sports 2 este post de televiziune irlandez, ce transmite meciuri de fotbal, basketball, hokey si tenis. De asemenea, in grila acestuia sunt prezente emisiuni informative despre celebrii oameni ...
 • Setanta Sports
  Setanta Sports este un canal de sport de înaltă calitate. Până în prezent, canalul oferă telespectatorilor 24 oră Audiovizualului în limba rusă a emisiunilor cele mai bune în domeniul sportive interna ...
 • Setanta Sports 1
  Setanta sport este un canal de sport de înaltă calitate. Până în prezent, canalul oferă telespectatorilor 24 oră Audiovizualului în limba rusă a emisiunilor cele mai bune în domeniul sportive internaţ ...
 • Setanta Sports 1 HD
  Setanta Sports 1 este un canal de sport de înaltă calitate. Până în prezent, canalul oferă telespectatorilor 24 oră Audiovizualului în limba rusă a emisiunilor cele mai bune în domeniul sportive inter ...
 • Setanta Sports 2
  Setanta Sports 2 este post de televiziune irlandez, ce transmite meciuri de fotbal, basketball, hokey si tenis. De asemenea, in grila acestuia sunt prezente emisiuni informative despre celebrii oameni ...
 • Setanta Sports HD
  Setanta Sports este un canal sportiv de înaltă calitate. Astăzi, canalul oferă spectatorilor difuzare 24 de ore în rusă a celor mai bune emisiuni din domeniul sporturilor internaționale. Setanta Sport ...
 • Sport1
  Canal ucrainean de sport prin satelit. Transmisiuni de meciuri de fotbal (engleză Premier League, Italian Serie un, German Bundesliga, Primera spaniolă) difuzat live emisiuni de meciuri în baschet (VT ...
 • Sport2
  Canal ucrainean de sport prin satelit. Live tenis (ATP meciuri), baschet (VTB League jocuri), gimnastica (cele mai bune performante la Cupa Mondială), Rugby League (cele mai bune potriviri în Super-Li ...
 • THT Exclusiv
  ТНТ exclusiv este post de televiziune federal rus cu specificul umorist. Transmite show-uri si seriale umoristice. Se afla in top 5 cele mai populare canale din Rusia.
 • TLC
  TLC este cel mai bune canal TV pentru femei, cu programe unice. Nou în portofoliul Discovery Channel pentru ofemeie încrezătoare, dinamică, tineră, modernă, care combină o mulţime de "eu" şi care înd ...
 • TV XXI
  TV XXI este un canal de filme de lung metraj, care a luat naştere în Letonia. Canalul difuzează fileme italiene, franceze, ruseti, australiene şi americane de toate genurile (de acţiune, thriller, fil ...
 • TV1000
  TV1000 este un canal non-stop, care difuzează filme. Spectatorii au parte de o colecție foarte largă de filme de la Hollywood: blockbuster, drame, crimă, science fiction, horror, thriller şi filme ps ...
 • TV1000 Action
  TV1000 Action este un canal non-stop, care difuzează filme de gen "acţiune". Spectatorii au parte de o colecție foarte largă de filme de la Hollywood: blockbuster, drame, crimă, science fiction, horr ...
 • TV1000 Русское кино
  Canalul Русское Кино a început difuzarea la 1 octombrie 2005 şi este difuzat 24 de ore pe zi, 7 zile pe saptămână. Aici puteți vedea cele mai bune filme ruseşti premiate la și cele mai prestigioase ...
 • TV5 Mondе
  TV5 Monde este al patrulea canal TV, după BBC, CNN și MTV, care difuzează emisiuni informaționale și de divertisment în întreaga lume. Unele emisiuni sunt transmise în limba rusă.
 • TV6
  Televiziunea Centrala este un post de televiziune generalist care, pe lângă dezvoltarea unui serviciu independent de ştiri, oferă telespectatorului talk show-uri în direct pe subiecte de actualitate, ...
 • TV8
  TV8 este un canal de televiziune din Moldova care difuzează în limba română și rusă. Canalul difuzează programe analitice, educative și informative ale producției proprii și achiziționate în țările UE ...
 • TV8 HD
  TV8 este un canal de televiziune din Moldova care difuzează în limba română și rusă. Canalul difuzează programe analitice, educative și informative ale producției proprii și achiziționate în țările UE ...
 • TVC 21
  TVC 21 este un canal care difuzează știri, reportaje, emisiuni pentru copii, filme artistice și teleshopping în limbile română și rusă.
 • TVR International
  TVR Internațional este unul dintre canalele televiziunii publice din România, TVR destinat românilor din afara frontierelor țării. Acest canal transmite știri, reportaje, emisiuni pentru copii, filme ...
 • TVR Moldova
  TVR Moldova este canalul Societatii Romanie de Televiziune pentru Republica Moldova. Scopul lui este de a promova cultura si limba romana, traditiile de spiritualitate nationala. Este un post generali ...
 • Taraf
  Taraf TV este un canal muzical românesc. Acesta difuzează videoclipurile muzicale ale celor mai cunoscuți maneliști români, muzică de petrecere și interviuri.
 • Tezaur TV
  Tezaur TV post TV despre muzica si traditiile moldovenesti.
 • Travel Mix
  Travel MIX- post de televiziune romanesc despre calatorii si pentru calatori.
 • U TV
  U TV este un canal de muzica romanească, care a fost lansat la 9 aprilie 2005, fiind prima televiziune interactivă în această ţară. Canalul difuzează muzica contemporană. Publicul-ţintă este format di ...
 • UA TV
  UA | TV - post de televiziune ucrainean, de noutati, care este destinat publicului larg si menit sa aduca la cunostinta lumii intregi informatie obiectiva, actuala si interesanta din si despre Ucraina ...
 • VH-1 Classic
  ”VH1” este un canal TV de muzică şi divertisment, care se adresează telespectatorilor cu vârsta cuprinsă între 14 şi 45 de ani. În grila de programe a acesyuia au fost incluse emisiuni cu fost vedete ...
 • VIP Comedy HD
  ViP Comedy - canalul este dedicat în totalitate comediilor de primă clasă și completează linia genurilor de canale Viasat Premium. Filmele cele mai preferate și amuzante în calitate de neegalat au dev ...
 • VIP Megahit HD
  ViP Megahit este un canal TV care oferă spectatorilor o selecție exclusivă de cele mai bine vândute cinematografe mondiale. Cele mai populare blockbuster-uri, celebrități de film, capodopere dramatic ...
 • VIP Premier HD
  ViP Premier este un canal TV care oferă o selecție unică de filme - noutăți ale cinematografelor care au avut loc recent în cinematografe, exclusiv în calitate HD și cu sunet Dolby Surround 5.1. Staru ...
 • Viasat Explore
  Visat Explorer este un post de televiziune întemeiat de Modern Times Group ce difuzează documentare despre animale sălbatice, sporturi extreme, aventură, călătorie și tehnologie. A fost lansat în ianu ...
 • Viasat History
  Сanalul Viasat History este unic printre canalele de televiziune din Republica Moldova. Grila sa de programe include documentare despre evenimente, biografii ale oamenilor celebri, poveşti, legende ş ...
 • Viasat Nature
  Viasat Natura este un post TV de înaltă clasă produs in studiourile de televiziune de top din lume, printre care documentarele BBC, ITV Global, ORF și TWI despre natură și animale cu călătorii celebri ...
 • Viasat Nature/History HD
  Viasat Nature/History este un post TV ce cuprinde in sine filmele documentare a doua posture ale familiei Viasat: Viasat Nature (despre flora si fauna din toata lumea, naturalisti renumiti) si Viasat ...
 • Viasat Sport
  Viasat Sport este un canal sportiv. Acesta difuzează meciurile Ligii Naționale de Hochei (NHL): în fiecare an, din octombrie pînă în aprilie, Viasat Sport difuzează mai mult de 300 de meciuri ale sezo ...
 • Viasat Sport HD
  Viasat Sport este un canal sportiv. Acesta difuzează meciurile Ligii Naționale de Hochei (NHL): în fiecare an, din octombrie pînă în aprilie, Viasat Sport difuzează mai mult de 300 de meciuri ale sezo ...
 • Vocea Basarabiei
  Vocea Basarabiei este un canal de televiziune din Moldova care difuzează documentare și filme de lung metraj, precum și programe informative.
 • Voice of America
  "Голос Америки" este un canal informativ american. Ştiri, analize, rapoarte cu privire la Statele Unite, Rusia şi fostele ţări sovietice. O varietate de teme, poveşti şi opinii despre evenimentele din ...
 • Zona M
  Zona M este un post de televiziune muzical, ce emite muzica non-stop, 24/7.
 • Авто Плюс
  ”Авто Плюс” este un canal de televiziune despre maşini şi alte vehicule. Acesta prezintă 24/24 aspectele cele mai interesante şi de actualitate, opinile experţilor, noutăți din sportul auto şi din dom ...
 • Бобер
  Canalul Бобер - canal despre reparatie. Nu despre variante sofisticate si scumpe, dar despre oameni si despre aceea, cum de vopsit peretii si inspirind viata noua in mobila veche, de a gasi fericire s ...
 • Время
  Время - este un canal unic istoric și biografic. În fiecare zi, în emisie, programe de autor și biografice, programe despre oameni legendari și evenimente de epocă, cicluri documentare rusești și str ...
 • Детский
  "Детский" este un canal modern pentru copiii c vîrsta de 6-12 ani, aprobat de părinți. Sloganul canalului: visează, imaginează-ți, privește! Misiune: a uni într-un spaţiu comun copiii de diferite naț ...
 • Дом Кино
  Dom Kino este un canal pentru adevărații cunoscători ai cinematografiei rusești. 24 de ore pe zi pentru public - cele mai bune filme ale regizorilor ruși celebri, blockbusters, câștigători ai unor fes ...
 • Дом Кино Премиум
  Дом Кино Премиум - 24 de ore pe zi din cel mai bun cinematograf rusesc; premiere în fiecare lună; hituri ale industriilor de film din Rusia; cele mai populare seriale și lipsa de publicitate.
 • Дом Кино Премиум HD
  Дом Кино Премиум - 24 de ore pe zi din cel mai bun cinematograf rusesc; premiere în fiecare lună; hituri ale industriilor de film din Rusia; cele mai populare seriale și lipsa de publicitate.
 • ЖАРА
  ЖАРА este un canal de muzică care difuzează non-stop. Canalul ЖАРА este: o nouă generație în lumea televiziunii de divertisment; festivaluri de muzică, conținut de calitate, divertisment la modă și că ...
 • Живи
  Postul de televiziune "Живи" este un club de fitness real la DVS. acasă, care prezintă principalele direcții ale fitness-ului, dansuri orientale, precum şi programe despre un mod de viaţă sănătos.
 • Иллюзион +
  ”Иллюзион Плюс” este un canal de filme rusesc. Acesta difuzează emisiuni şi filme seriale străine de diferite genuri şi stiluri: comedie, dragoste, actiune, fantezie, animație.
 • Индийское кино
  ”Индийское кино” este primul canal rusesc care dedicat filmelor şi programelor de televiziune în India. Toată lumea care iubeşte cinematografia indiană şi este interesată de cultura indiană poate vizi ...
 • Карусель
  Карусель este un canal creat pe baza celor mai mari radiodifuzori și producători de produse de televiziune pentru copii, cu ajutorul unor psihologi, educatori și autori de programe educaționale inovat ...
 • Кино ТВ
  Кино ТВ este un canal tematic al industriei cinematografice, dedicat exclusiv cinematografiei. O platformă fundamentală nouă pentru comunicarea dintre filme și spectatori și schimbul de experiență înt ...
 • Кинокомедия
  ”Комедия ТВ” este un canal care difuzează comedii rusești și străine. A fost lansat n anul 2006. Zilnic 24/24 canalul difuzează cele mai populare filme rusești și străine, cele mai bune comdii clasic ...
 • Киномикс
  Киномикс - canalul filmelor tematice. În repertoriul său sunt filme de diferite genuri: filme de acțiune, comedii, thrilleri, melodrame, filme de groază, aventuri și fantezie și altele.
 • Кинопремьера
  Кинопремьера - un canal de televiziune cu premieri și noutăți ale cinematografiei mondiale, care au prezinta numai filme noi. Noutățile cinematografului din ultimii ani sunt difuzate 24 de ore pe zi. ...
 • Кинопремьера HD
  Кинопремьера - un canal de televiziune cu premieri și noutăți ale cinematografiei mondiale, care au prezinta numai filme noi. Noutățile cinematografului din ultimii ani sunt difuzate 24 de ore pe zi. ...
 • Киносат
  Biblioteca canalului de film premium "КиноСат" conține peste 500 de filme care au câștigat recunoaștere în ultimii 15 ani. Urmăriți premiere sezonului pe canal în fiecare lună imediat după distribuția ...
 • Киносвидание
  Киносвидание - canal TV despre relația dintre bărbat și femeie. Inspirând povesti de dragoste, comedii romantice și psihologia relațiilor în drame. Filmele pe care doriți să le urmăriți împreună. Tran ...
 • Киносемья
  Киносемья - сanal TV pentru întreaga familie. Cele mai inofensive filme care vor placea atât copiilor cât și adulților. Filme pentru copii și animații de lungă durată, filme despre prietenie și valori ...
 • Кинохит
  Кинохит - canalul hiturilor filmografice din lume. Filme populare străine cu cele mai bune ratinguri în rândul publicului. Filme de cult, actori și regizori celebri, etaloane ale genului.
 • Кто есть Кто
  Postul de televiziune " Кто есть кто " este primul canal rusesc analog The Biography Channel, care difuzează filme şi poveşti despre viaţa personalităților importante. Postul de televiziune povestește ...
 • МИР
  ”Мир” este un canal TV informativ internațioal. Scopul canalului: informarea oamenilor privind cooperarea politică, economică şi umanitară a statelor membre CSI, formarea unui spaţiu informaţional com ...
 • Мир 24
  «Мир 24» - este un nou format de difuzare a informațiilor, un canal de televiziune specializat care va furniza informații din toate statele membre ale CSI în permanență, prompt, fiabil și imparțial. ...
 • Моя Планета
  "Моя Планета" este un canal de televiziune educațional difuzat non-stop despre călătorii, știință, istorie și oameni. Canalul are o bază proprie de producție (în același timp, 12 echipaje de film plea ...
 • Мужское Кино
  Мужское Кино - un canal de cinema dinamic și spectaculos. Un amestec arzător de condus, viteză, adrenalină, împușcături, mașini cool și femei frumoase. Detectivi, filme de acțiune, thrillere, drame cr ...
 • Музыка Первого
  «Музыка Первого» - reprezintă cele mai bune clipuri video, concerte live, hit-parade non-stop într-o nouă calitate a ecranului. Acesta este întregul spectru al muzicii rusești moderne - de la muzică d ...
 • Мультимания
  «Мультимания» un canal de televiziune de divertisment rusesc pentru copii de 24 de ore este pentru vârsta preșcolară. Multimania este un canal de televiziune bun și vesel pentru întreaga familie, plin ...
 • Наше Новое Кино
  «Наше новое кино» este un canal al cinematografului rus modern. În emisie, cele mai de succes și iubite filme ruse din ultimul deceniu, precum și premierele acestui an. Cinema de toate genurile și sti ...
 • Ностальгия
  Postul de televiziune "Ностальгия" – este un canal rus non-stop de divertisment nostalgic. Postul de televiziune se adresează celor care preţuiesc idolii din trecut şi care iubesc muzica și filmele an ...
 • Охотник и Рыболов
  Охотник и рыболов este o călătorie fascinantă în lumea instinctelor și abilităților străvechi, în lumea aventurilor și a emoțiilor strălucitoare
 • Родное Кино
  Canal TV al filmelor culturale din trecut. Liderii distribuției de filme sovietice și rusești. Cinema testat în timp.
 • Русская ночь
  ”Русская Ночь” este primul canal erotic rusesc. În grila de emisie sunt incluse filme de lung metraj, seriale, emisiuni TV si videoclipuri muzicale erotice. Capodopere modiale ale cinematografiei ero ...
 • Русский иллюзион
  ”Русский иллюзион” este un canal de filme rusesc. ”Русский иллюзион” vorbește cu telespectatorii despre ceea ce nu poate să nu fie atins, să nu emoționeze, să nu atingă strunele sufletului nostru. Aș ...
 • Сарафан
  ”ТК Сарафан” este un canal rusesc care difuzează filme artistice, seriale, prognoza meteo și desene animate.
 • СмайликТВ
  «Смайлик» este un canal unic pentru copiii cu vârste cuprinse între 3 și 12 ani, plin de conținut extrem de util, informativ, în curs de dezvoltare și de divertisment. Principala sarcină a postului de ...
 • Телекафе
  «Телекафе» este un canal despre alimente ca un element de prestigiu și o sursă de plăcere estetică, un canal pentru toți cei care consideră că arta și plăcerea de a găti alimente. «Телекафе» se uită l ...
 • Тонус
  Ideea principală a canalului Здоровье este să le arate oamenilor că bolile sunt mai ușor de prevenit decât de tratat. A învăța oamenii să se trateze cu dragoste și grijă. Difuzați informații utile des ...
 • Шансон
  Canalul de muzică «Шансон ТВ» este un canal TV pentru fanii cântecului de autor. În programul de difuzare a canalului se pot gasi diferite tipuri de muzică: romantică urbană modernă și clasică; un cân ...